Om Agelito

Vi erbjuder ett enormt utbud av olika högkvalitativa material till bänkskivor/stänkskydd för att du ska kunna sätta din personliga prägel på ditt drömkök. Så om du vill ha en svensk kvalitetsprodukt, ett gediget hantverk, och en blickfångare i ditt kök så kommer du garanterat hitta den här hos oss. 

Agelito grundades i februari 2012 och är sedan 2015 tack vare alla våra fantastiska kunder Sveriges största och ledande nätbutik med måttanpassade svensktillverkade bänkskivor.

Vi säljer endast svensktillverkade kvalitetsbänkskivor och de produceras av våra noga utvalda samarbetspartners som samtliga har all produktion i Sverige. Samtliga partners har mycket lång erfarenhet och är de främsta i landet, vilket är en oerhörd trygghet för dig som kund. På Agelito värnar vi om hög kvalitet, gediget hantverk, personlig service och att minska vår miljö- och klimatpåverkan därför säljer vi endast svensktillverkade bänkskivor.

Vi är en Certifierad E-Handel och uppfyller kraven från Nordisk E-Handelscertifiering som är utarbetad sen 2007. Certifieringen uppdateras löpande och ställer krav på oss som butik att vi inte har några olösta klagomål och inte är på ekonomiskt obestånd. 

Välkommen med din förfrågan!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.